Event i unik miljö

Hyr hela Kronohäktet för ett fängslande event i Varberg! Konferera, duka upp till middag eller fest och låt gästerna övernatta i varsin cell. Fästningens rum vid havet erbjuder en unik mötesplats i det forna Kronohäktet från 1856. Den historiska miljön sätter igång fantasi och kreativitet och är en inspirerande plats för möten som inte liknar någon annan.

I Kronohäktet finns 26 bäddar fördelade på enkel- och dubbelceller i två plan. I det fullutrustade köket kan ni laga egen mat, vilket ofta blir trevlig teambuilding. Att catera maten är också ett smidigt alternativ. I stora salen i mitten av huset finns konferensmöjligheter och bord som kan dukas upp till middag. Här finns utrymme för workshops som exempelvis körsång eller yoga. För en god konferensupplevelse är Kronohäktet lagom för ca 20 personer.

Kombinera gärna ditt event med någon aktivitet i Varberg. Guidad fästningsvisning med Hallands Kulturhistoriska Museum eller bad och bastu på Kallbadhuset nedanför vårt boende är några förslag.

Kontakta oss för att boka Kronohäktet.