Kustlov

Välkommen till ett uppfriskande Kustlov i Varberg under sportlovsveckorna! Med en särskild känsla för vatten finns här något för hela familjen.

Kallbad, vinter-SUP, spa och äventyrsbad

Upplev uppfriskande kalla bad i havet och sköna bastubad på anrika Kallbadhuset. Från oss på Fästningens har du badrocksavstånd till strand och brygga samt till Kallbadhuset. Njut av rogivande stunder på något av Varbergs många spa eller ta med familjen på busig vattenlek på Varbergs nya äventyrsbad Pingvinen. Vid milt väder kan vinter-SUP vara en spännande sportlovsaktivitet. Vid riktigt kallt väder fryser fästningens vallgrav och ger Varbergs bästa skridskoupplevelse.

Boka en vistelse på Varbergs fästning

Välkommen att boka in familjen hos oss på Varbergs fästning. Upplev den avkopplande historiska fästningsmiljön och magiska utsikt över havet. Från oss har du nära till både havet och till Varbergs stadskärna. Varbergs fästning är en spännande plats för både stora och små. Upplev de bevarade kanonerna, valven och husen. Besök gärna Hallands Kulturhistoriska Museum för att lära mer om fästningens historia och även se den berömde Bockstensmannen.

I din Kustlovsbokning ingår:

  • Övernattning på Varbergs fästning
  • Frukostbuffé
  • Fri entré till Hallands Kulturhistoriska Museum

Boka minst 2 nätter och du får Kustlovsrabatt! Välkommen med din bokning!

Badpaket Kallbadhuset

Boka gärna till vårt Badpaket för en härlig upplevelse på anrika Kallbadhuset. Njut av sköna bastubad och svalkande dopp i havet. I Badpaketet ingår entré till Kallbadhuset, tidigare incheckning, härlig bodyscrub från Maria Åkerberg och lån av extra badhanddukar.

Visit Varberg

Besök visitvarberg.se för att inspireras av allt härligt som finns att uppleva i Varberg under Kustlovet. Här hittar du Varbergs många spa, mysiga caféer och restauranger, shoppingtips och utomhusaktiviteter och mycket mer.