RYS och MYS under höstlovet i Varberg

När höstmörkret faller får fantasin leva fritt. Kanske lurar ett stort havsmonster i fästningens vallgrav? Vad är det för små väsen som döljer sig i de dunkla fästningsvalven? När klättrade du senast på en spööökig lekplats eller åkte i ett spöktåg?

Upplev ett rysligt och mysigt höstlov i Varberg och på Varbergs fästning! Rys och Mys är en lagom läskig ljusupplevelse för barnfamiljer som nu anordnas för tredje året i rad under höstlovet; 28 okt – 5 nov. Under Rys och Mys vandrar besökarna runt mellan olika ljusinstallationer kring fästningen och i centrala Varberg.

Boka in familjen mitt i ryset och myset hos oss på Varbergs fästning! I bokningen ingår ett rysligt pyntat rum, besök i en kuslig cell i det gamla fästningsfängelset samt fri entré till muséet med det läskiga mossliket Bockstensmannen. Boka online. Välj först rumstyp och välj sedan tillvalet RYS och MYS Boendepaket Höstlovet.

Invigning av Rys och Mys sker fredagen 28:e oktober på Varbergs torg. Här blir det bl a trolldisco, ansiktsmålning och maskeradparad. För mer information och program för Rys och Mys besök visitvarberg.se