RYS och MYS på höstlovet i Varberg

När skymningen fallar förtrollas staden och fylls av skimrande ljus och spännande ljud. Vad händer i landet mellan ljus och mörker!? Tag med familjen till Varberg på höstlovet och se staden förvandlas!

Upplev ett rysligt mysigt höstlov i Varberg! Boka in en vistelse hos oss på Varbergs fästning i våra mysiga familjerum. I bokningen ingår övernattning med frukost i ett rysligt pyntat rum (3-bäddsrum eller större) och fri entré till Hallands Kulturhistoriska Museum med det läskiga mossliket Bockstensmannen. Välj först rumstyp och välj sedan tillvalet RYS och MYS. Boka online. Bokar du minst 2 nätter får du automatiskt RYS och MYS-rabatt.

Rys och Mys är en lagom läskig ljus- och ljudupplevelse för barnfamiljer som nu anordnas för fjärde året i rad under höstlovet; 27 okt – 5 nov. Det bjuds på invigningsshow och fackeltåg, magiskt tåg, UV-ficklampstävling, quiz och spännande ljus- och ljudinstallationer i Varbergs stadskärna och på fästningen.

Häng med på Lys och Rys och leta efter fästningens gömda skatt. En skatt som sägs ligga gömd nere i fästningens underjordiska gångar sedan långt tillbaka och som vaktas av mystiska väsen. Boka biljett på museets hemsida.

Invigning av Rys och Mys sker fredagen 27:e oktober på Varbergs torg. För mer information och program för Rys och Mys besök visitvarberg.se